SELAMAT KE MAKAN PRODUK SHAKLEE??

1:57:00 PM

Assalammualaikum...

Pernah tak korang jumpa vitamin yang tertua sekali yang pernah dikeluarkan di pasaran. Try tanya atuk nenek kita la kot diorang pernah makan apa-apa jenis vitamin dulu. Rasanya tak ramai yang tahu kan.



Nak citer skit psal Multivitamin dan mineral yang pertama di dunai iaitu Vitalea Shaklee.



SELAMAT KE PRODUK SHAKLEE?

TERJAMIN KE?

Ramai sebenarnya ragu-ragu dengan keselamatan apa-apa jenis supplement pun temasuk la Shaklee. Tapi ramai juga tak tahu sebenarnya Shaklee sudah berasa lebih 100 tahun ni pasaran dunia.

Rasa masih tak selamat ke?

Asalnya dikenali sebagai "Vitalize Mineral" pada tahun 1915 dalam bentuk cecair. Tetapi dengan meningkatan teknologi telah mengubah bentuknya kepada tablet yang dikenali dengan nama Vitalea.



1 tablet Vitalea ni mengandugi 30 nutrisi harian lengkap yg diekstrak dari sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sbgaimana disarankan oleh RDA, Setiap tablet ni diselaputi dengan serbuk spirulina..Siapa pernah makan spirulina mesti tahu kebaikan dia kan...

Ujian klinikal sendiri telah membuktikan pengambilan Vitalea Shaklee selama 1 tahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% dan ia juga telah terpilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sbgai THE BEST MULTIVITAMIN pada tahun 2000.



Terjamin kan selamat..Berpuas hati?

Klik di sini untuk order segera
Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)