MIGHTY 3 GEMS UNTUK KEKAL BERTENAGA

Assalammualaikum...

Apa yang korang lakukan atau pastikan korang kekal bertenaga untuk buat semua kerja seharian. Senang kata dari pagi untuk ke tempat kerja. Balik kerja sambung kerja-kerja rumah, layan anak-anak.


Pernah dengar tak set Mighty 3 gems Shaklee ni? Tak ramai yang tahu sebenarnya sebab set ni antara paling laris terutamanya ketika bulan puasa.


Habis bukan bulan puasa tak boleh minum ke? Masih boleh minum setiap hari sebab ia memberikan tenaga kepada kita.

Image result for keep healthy

Bukan sahaja surirumah..ibu bekerja, ibu menyusu,ibu mengandung, orang tua, yang bekerja mahupun anak-anak yang berpuasa juga memerlukan tenaga dan nutrisi yang mencukupi sepanjang seharian berpuasa kan..

Kenapa mesti Mighty 3 gems ni?

Kerana ia sesuai untuk semua golongan di atas


ESP shaklee - sumber protein yang tinggi membuatkan kita rasa lebih kenyang. Mana yang sedang diet tu, minuman ni la sesuai. Ibu menyusu yang minum insyaallah susu takkan drop punye la..

Mealshakes - membantu badan mendapat nutrisi yang mencukupi sebab kaya dengan multivitamin. Jangan kata kanak-kanak je boleh minum, orang dewasa pun boleh

Performance Drink - hah..ni sebenarnya minuman kegemaran para atlet tau. Minuman isotonik tapi tanpa gas. Ia mengelakkan kita dari dehidrasi dan mengurangkan kehilangan bendalir dalam badan. Membuatkan kita rasa lebih segar terutamanya ketika kita berbuka. (ops...en suami suka bawa air ni masa pergi main badminton)

Klik di sini untuk order segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS