Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

3:42:00 PM



klik pada banner

Sebenarnya kulit Ida jenis sensitif juga la kalau pakai produk sebarangan. Sebab itu la Ida memang berhati-hati dalam pemilihan produk terutamanya pencuci dan krim muka.

Sekarang ni Ida menggunakan produk Mewangi tapi sedang fikirkan produk yang lebih jimat memandangkan size die agak kecil juga bagi Ida. Ida lebih selesa sekarang gunakan foundation Chriszen. Walaupun Ida tak berapa suka jenis yg tebal so Ida memang sapu nipis je pun dah ok. Tak la sampai orang tegur muka putih tangan gelap. 

Jom la join GA sally ni mana tahu rezeki korang kan...


You Might Also Like

4 comments

  1. Salam,

    Sally masih belum boleh approved penyertaan sebab masih ada syarat yg tidak dibuat (syarat 4), sila selesaikan dan Sally akan publish komen penyertaan :)

    Semoga Berjaya!

    Love, Sally.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi!

      First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

      Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

      Delete
  2. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good luck ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)