ADA CARA KE NAK HILANGKAN MASALAH JERAGAT?

2:33:00 PM

Assalammualaikum...

Jeragat oo..jeragat. Dah kalau masalah jerawat tu satu hal, masalah jeragat pula. Lagi la.Pening omak. Nak tahu jeragat tu yang jenis nampak bintik-bintik hitam kecil kat muka tu.



Selalunya kalau perasan orang barat la selalu ada jeragat ni. Salah satu puncanya ialah sinaran matahari. Selain tu penggunaan kosmetik,keturunan dan bagi wanita yang ambil pil perancang boleh menyebabkan berlakunya masalah jeragat ni.

Image result for masalah jeragat

Ini cerita di sebalik masalah biasa bagi kaum wanita iaitu period tak teratur. Kalau diikutkan penyebab berlakunya jeragat disebabkan pil perancang kan. Bila makan pil perancang secara tak langsung ni menyebabkan hormon tak stabil dan itu la yang membuatkan period kita jadi tak teratur. Selalunya masalah jeragat ni boleh diselesaikan dengan mudah dengan pembedahan atau laser. Tapi boleh juga dengan pengambilan makanan tambahan.

Jadi akak ni dicadangkan untuk mengambil ESP shaklee dan GLA complex. Ye untuk stabilkan hormon bagi masalah period tak teratur dan untuk masalah jeragat.

Dalam masa tak sampai sebulan. Period akak ni kembali normal dan yang bestnya jeragat pun semakin hilang.



Klik di sini untuk order  segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

  1. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

    Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)