SUAMI DAH TAK MENGELUH LAGI SAKIT BELAKANG DAH LUTUT

Assalammualaikum...

Isteri mana tak risau kalau suami selalu balik keje ulang alik selama 3 jam. Tambah ada training main bola pula. Penat, letih semua mesti ada. Itu belum lagi termasuk dengan sakit belakang, sakit lutut.



Ini kisah si isteri yang mulanya jatuh cinta dengan Ostematrix Shaklee sebab anaknya senang lawas. Jadi sekarang si isteri pun bagi suami pula mencubanya memandangkan suami selalu mengeluh sakit-sakit belakang dan lutut.


Selama 1 minggu akak ni bagi suaminya mencuba, aik suaminya pula dah macam jatuh cinta dengan Ostematrix.

Main bola selama 40 minit steady je. Kalau sebelum ni asal 5 minit je dah mintak keluar. Dan lagi terkejut bila suami akak ni makan daging kambing. Almaklumlah kalau gigit tak kuat, mula la rasa sakit gusi dan gigi.

Tapi sekarang tak lagi. Gusi dah tak sakit malah gigi pun rasa ketat dan kuat. Takde rasa goyang-goyang lagi macam dangdut.eh..heheh


Akak ni dan suaminya pun dah jatuh cinta dengan Ostematrix Shaklee. Ida sendiri pun dah cuba. Korang bila lagi? Grab la sempena promosi bulan ni!!

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

2 comments:

  1. Dah makan pil kalsium pun still sakit tulang.. maybe time peknen mcm ni abis baby sedut kalsium mama.. heheheh salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la psal..mama die kena mkn extra2 kalsium...susu pun mmbantu

      Delete

Followers

social network

APDM SAPS