JOM MILIKI KULIT YANG CERAH DAN LICIN

4:07:00 PM

Assalammualaikum...

Semua orang nak dapatkan kulit yang cantik, bersih dan licin. Penampilan memberikan keyakinan pada diri seseorang, setuju tak? tak jugak..asal yakin semua boleh.



Selain dari pengambilan apa jenis produk pun atau minuman kecantikan. Sebenarnya kecantikan sebenar kena la dari dalam diri seseorang tu. Pemakanan, hormon, gaya hidup semua tu juga memainkan peranan untuk kecantikan kulit.


Kita digalakkan untuk minum 8 gelas air sehari ini kerana membantu agar toksin dalam badan dapat keluar dengan baik dan elakkan dari badan kita kekurangan air. Bagi Ida boleh anggarkan 25kg untuk 1 liter air. So kalau berat korang 50 kg minumla 2liter air setiap hari. Bukan air manis ye..air masak.

Pengambilan makanan segera, bercaffein juga sebenarnya tak baik untuk kulit malah kesihatan. Jadi jagalah pemakanan kita walaupun sedikit. Selalu yang si bujang-bujang la rasa malas nak masak, fast food jelah..ok i faham sebab dulu ida pun macam tu.huhuh

Jadi meh nak share tentang ESP Shaklee yang mudah dan senang diminum.


Soya adalah makanan yang kaya dengan isoflavon. Sebuah penyelidikan mendapati bahawa kedutan halus dan ketegangan kulit akan meningkat apabila wanita berusia 30 hingga 40 tahun. Oleh itu, banyakkan mengambil soya setiap hari.

Orang Korea selalu makan soya paste..agaknya tu kulit diorang kebanyakkan cantik kot..kan..

Untuk sesiapa yang nak cantik ESP Shaklee buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!




Klik di sini untuk order segera





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)