MAMYPOKO PANTS, LAMPIN PAKAI BUANG NO 1 LARIS DI JEPUN

3:49:00 PM

Assalammualaikum...

Lumrah kalau kaum wanita atau lelaki yang sibuk bekerja atau surirumah semua suka shopping. Sekarang zaman semakin maju, hanya shopping di hujung jari sahaja.

Kali nak kongsikan skit review lampin pakai buang Mamypoko pants.



Mamypoko pants antara jenama pampers yang agak terkenal juga di pasaran malah mudah digunakan.




Aqil pun macam suka je bila pakai. Siap ada gambar cute lagi kat pampers tu.Sesuai la kalau nak pakai untuk anak-anak yang lasak, sampai nak pakai pampers pun kena berkejaran.



Nampak pelekat biru tu? Sebenarnya itu pelekat yg memudahkan kita untuk bungkus lampin dan dibuang. Takde la nak terburai nampak isi dalam tu.hehehe

Ciri-cirinya yang menyerap dengan baik agar tidak mudah bocor, lapisan yang memberikan perlindungan udara,bahan selembut kapas.



Mamypoko pants juga merupakan lampin pakai buang pertama yang sangat direkemen oleh ibu-ibu di Jepun. Wah..famous juga ye.



Sesuai sangat la kalau jenguk seketika di Lazada untuk shopping barang-barang bayi. Tambahan pula tak lama lagi Lazada akan adakan








Malah jangan lupa untuk dapatkan voucher 20% off  (20LAP20)  dari Lazada ye.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)