DAH MASUK PERTENGAHAN TAHUN 2016

Assalammualaikum...

Wah super duper busy Ida hari ini. Banyak kerja juga nak settle kan tambah lagi beberapa hari kita akan menyambut bulan Ramadhan. Sekejap je masa berlalu. Dah masuk pertengahan tahun pun.


Ida pun ada 2 projek review produk yang kena settle kan. Semuanya dapat dalam masa yang sama. Syukur alhamdulillah. Rezeki blogging jangan ditolak. Ibu Ida bagitahu dah Ida pandai bab online ni, teruskan je. Insyaallah selagi tak bertentangan dengan keadaan dan masa akn diteruskan.


Apa-apa pun nak cerita bab promosi bulan ni..khas untuk anak-anak juga yang mana nak belajar berpuasa tahun ni atau anak-anak yang kurang aktif.

Mealshakes sesuai untuk seisi keluarga terutamanya anak-anak yang ada masalah sembelit, kurang selera makan,cerewet makan, asma, kurang aktif dan banyak lagi.

Vitalea For Children sebagai multivitamin untuk anak-anak supaya lebih sihat dan memenuhi zat dan mineral untuk diorang.

Lecithin ramai yang fikir hanya untuk kuruskan badan bakar lemak tapi sebenarnya banyak lagi. Contoh untuk atasi masalah loss memory terutamanya ibu-ibu selepas bersalin, atasi masalah bengkak susu, dan banyak lagi



Juga boleh dapatkan Set Berpuasa Shaklee ni. Sekali untuk semua seisi keluarga

Jadi sesiapa berminat nak beli walaupun satu pun boleh ye..

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



7 comments:

  1. http://centumentltdreview.com/the-slim-belly-trick-review/

    Does This Program Work Or Scam?The Slim Belly Book Review – Is The Slim Belly Program Scam or Best Fat Loss System? Does The Slim Belly Diet Plan Works? Read Keri Wahler’s The Slim Belly PDF Review at First!

    http://wholetoneshealingmusicreview.com/the-slim-belly-system-review/

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa ((: Anyway, Jemputlah join segmen terbaru Nisha ya ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS