Yeayyy! Feedmilk dah bukak tawaran dealer untuk Mia Jubah Menyusu Popular

Assalamualaikum..

Pengumuman pengumumannnn, kepada ibu-ibu yang mempunyai perniagaan sendiri dan ingin tambah barang niaga.. Jom rebut peluang sekarang. Feedmilk Boutique, pengeluar baju menyusu popular tengah cari dealer untuk Mia Jubah Menyusu Popular. Dah sangat terhad, 30 orang sahaja.. cepat2.. teruskan skrol untuk tahu kenapa mummy kena apply jadi dealer Feedmilk.




Hari nie rasa macam nak share my sweet experience with Mia Jubah Popular.. Baru first time nak pakai Mia Jubah Popular. Sebelum ni tengok ramai yang review kata best pakai Mia Jubah.

Cubalah buat research sikit berkaitan Mia Jubah Popular. Pastu rata-rata review kata memang sangat selesa dan senang nak susukan baby. Dan kalau ibu menyusu, WAJIB ada walaupun sehelai. Tengok harga pun masih berpatutan dan sesuai dengan kualiti.

Butik Feedmilk senang je nak cari di waze “Feedmilk Butik” conform jumpa. Di Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam. First time singgah kat butik, simple tapi mewah. Nasib baiklah en.husband very supporting, sokong wifenya beli baju Feedmilk sebab masih menyusukan baby. Yang penting en.husband belanja.. peace..


Berjaya grab warna Bubbly Turqoise.. yeayyyy.. double double happy lah mak menyusu lah anak2 oii.. hehe.. 

Almaklumlah emak menyusu ni nak menyusu dengan selesa. So dengan Mia Jubah, I #selamberselak je. Nak duduk pun senang sebab A cut. Istimewanya lagi, pleated design taw. Mak mak mengandung pun boleh pakai. Dan dannn emak menyusu ni manalah ada masa nak gosok baju. Fuhh lega sebab Mia Jubah nie ironless, memang sangat sangat jimat masa. Nak siap-siapkan anak lagi, memang tak sempatlah kan gosok baju.. en.husband pun gosok sendiri.. hehe. 



Sebenarnya nak grab warna Brick Salmon juga tapii kecewaaaaa.. staff kata dah sold out.. waaa. Melepas.. harap2 Feedmilk akan restock dan conform saya orang pertama akan grab.. tak sabar tak sabar.. ibu ibu jangan lupa grab juga taw. Memang rugi kalau tak grab.. ^_^.. u olls cari je di FB Page Feedmilk, Instagram Feedmilk, Website, www.feedmilk.com.. Dan boleh juga terus Whatsapp ke 018 327 3092 conform admin Feedmilk yang super supporting akan bantu ibu-ibu semua. <3

Nah semua warna Mia Jubah yang Popular bagi ibu-ibu semua rambang mata.. hahaaa..


Tag:

Baju menyusu, baju mengandung, tambah susu, susu ibu, bayi minum susu ibu, bersalin, hamil, jubah menyusu, blaus menyusu, nursingwear, nursing cover, nursing bra, bra menyusu, breastpump, breast pam, pam susu, selamber selak, feedmilktee, tshirt menyusu, feedmilk , feedmilk nursingwear , jubah muslimah, jubah 2016, fesyen 2016, baju korporat, wanita bekerjaya, surirumah, tips masakan, tips ibu bapa, tips jaga anak, anak suka minum susu, keperluan bayi, senarai kelengkapan bayi , senarai kelengkapan bersalin , set penjagaan pantang, bidan, klinik bersalin , ibu susu, ibu tumpang., baju trendy , baju khas menyusu, butik feedmilk Shah Alam, storage milk, botol susu, puting ,susu EBM milkstorage, feedmilk jubah menyusu popular, jenama baju feedmilk ,kedai stroller bayi, e-learning ,pendidikan awal kanak-kanak, tip ibu bapa, ibu menyusu berpuasa, mia jubah popular, menyusu di public, tip menyusu tanpa nursing cover, butik menyusu popular, persediaan lepas pantang, panduan menyusu, baju menyusu tanpa butang, kisah ibu menyusu, pendidikan awal kanak-kanak, menyusu tanpa masalah, fesyen baju menyusu, baju tak payah gosok, menyusu lepas bersalin, direct breastfeed,

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS