MEMORI MALAM PERTAMA KEMBALI LAGI, SUAMI JADI HAIRAN

Assalammualaikum...

Jangan la salah sangka ye. Ini bukan la nak cerita pasal benda-benda lucah tapi hanya untuk perkongsian bagi pasangan yang dah lama berkahwin dan melahirkan anak. Kita ni bila dah beranak anak ramai sememangnya bahagian Miss V kita tu dah mula jadi longgar tak seperti masa malam pertama dulu.



Macam-macam cerita kita pernah dengar, suami cari perempuan lain sebab dah tak rasa nikmat. Ada tu isteri curang sebab suami tak mampu berikan nafkah batin yang secukupnya. Kita bila berpasangan mana la nak hubungan kita sampai macam tu kan. Melainkan la memang si suami tu gatal nak ada isteri lain. Konon nak ikut sunnah Rasullullah...banyak punya sunnah. Rasullullah kahwin ramai tapi tengokla isteri-isteri baginda macam mana. Ni tak, asal nampak perempuan cantik dah gatal..

Jangan marah ye, bukan nak salahkan sesiapa. Jadi pasangan suami isteri kita banyak berfikiran positif.


Ini kisah seorang isteri yang baru beranak seorang tapi teringin nak mencuba Alfalfa Complex yang khabarnya membantu untuk masalah keintiman suami isteri.

Dengan membayar sebanyak RM53.75 bagi sebotol Alfalfa Complex (330biji) dan terus mencubanya. Kebetulan masa tu akak tu datang period. So dalam masa 1 minggu tu die makan Alfalfa Complex.

Macam mana? Akak ni amik 5 biji pagi dan 5 biji malam. Selepas habis period, akak ni 'bersama' dengan si suami. Malam tu muka si suami macam confius je. " Asal ketat sangat ni sayang?". Macam-macam soalan dia tanya.


Hati isteri mana tak berbunga-bunga. Rasa macam memori malam pertama kembali lagi. Jadi tak rugi la akak ni mencubanya dan masih diteruskan sehingga hari ini.

Kenapa mesti Alfalfa Complex?

- Mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mempunyai khasiat seperti kacip fatimah untuk merapatkan bahagian intim wanita.
- Membantu meningkatkan libido.
- Meningkatkan keinginan untuk bersama.
- Membantu mengurangkan masalah keputihan.
- Merawat masalah kekeringan vagina


Klik di sini untuk pembelian dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

2 comments:

Followers

social network

APDM SAPS