IBU MENYUSU STRESS ANAK KERAP BERJAGA MALAM, KURANG SUSU KE?

3:52:00 PM

Assalammualaikum...

Ibu-ibu menyusu ni memang mudah berasa letih dan kurang tenaga. Sebab itu la ibu menyusu ni memerlukan zat kalori yang lebih daripada biasa untuk menyusukan anak. Apa yang dimakan, akan juga akan merasanya. Jadi ibu-ibu menyusu ni memang kena pandai jaga pemakanan. Makan makanan yang seimbang dan penuh zat.



Ini kisah seorang ibu yang mempunyai anak berusia 4 bulan. Biasanya anak seusia ni memang kerap sangat berjaga malam. Memang ibu-ibu akan berasa mudah letih dan ada juga tertekan sebab fikir kita kekurangan susu badan sebab itu la anak kerap berjaga.


Jadi akak ni telah mencuba Set Bajet Menyusu iaitu ESP Shaklee dan Alfalfa Complex untuk membantu banyakkan susu. Alhamdulillah, ibu mana yang tak suka tak gembira. Bukan sahaja BANYAKKAN SUSU, malah SUSU BERTAMBAH PEKAT. Sekali pam dalam 1 sesi je pun dah 13.0 OZ!! Waktu cuti pun kena pam juga kalau tak lencun baju tu.


Malah anak dah jarang terjaga malam. Kalau jaga pun sekejap je menyusu badan dan terus tidur sampai pagi keesokkannya. Pengasuh sendiri pun tegur perubahan stok susu EBM yang diberikan. Susu sangat pekat.

Jadi bagi ibu-ibu yang mempunyai masalah susu kurang atau kurang pekat boleh la try ambil Set Bajet Menyusu ni dulu. Insyaallah dapat membantu tambah bulan puasa akan menjelang tak lama lagi.


Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)