STRECHMARK SELEPAS BERSALIN HILANG,OPISMATE TEGUR BADAN SEMAKIN SLIM

4:35:00 PM

Assalammualaikum...

Ini salah satu masalah yang ibu-ibu selepas bersalin ni malu nak tunjuk terutamanya pada suami. Bercabang-cabang macam dahan pokok dah.


STRECHMARK! SELULIT!


Kemunculan selulit dibawah kulit akibat proses rembesan lemak yang terbentuk dan memang sudah nak dielakkan dan boleh jadi pada sesiapa termasuklan kaum lelaki.


Dah la masa mengandung memang berat akan naik, selepas bersalin pula berat badan masih belum turun seperti dulu. Ini tambah plak dengan masalah strechmark. Aduh malunya nak masuk opis lagi 3 bulan.


Ini kisah Puan N yang mengalami masalah strechmark dan perut buncit. Mula-mula beli untuk kakaknya yang baru lepas bersalin. Sebab die ada masalah dan tak jadi nak minum so Puan N la yang minum.

Selama 3 minggu minum ESP Shaklee dah nampak perubahan KULIT SEMAKIN LICIN, JERAGAT SEMAKIN PUDAR, STRECHMARK HILANG dan paling best PERUT DAH KEMPIS!

Dulu pakai seluar ketat kemain sekarang dah boleh zip seluar dah. Lemak-lemak yang terkumpul pun dah takde...wah syoknya. Siapa tak suka kan? 




Siapa nak cuba ESP Shaklee untuk hilangkan strechmark selepas bersalin boleh segera order ye...

Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)