Assalammualaikum….. Pernah tak rasa kulit rasa menggerutu macam kertas pasir. Jadi rimas sangat kan. Lepas tu ada pula masalah pori-pori bes...
Assalammualaikum... Maaf sangat dah 3 hari tak sempat nak menjenguk blog ni disebabkan kesibukan dan kepenatan yang melanda..hehehe. ...
Assalammualaikum... Bila seseorang ada masalah resdung ni bukan sahaja kerap gatal-gatal hidung dan muka malah kulit muka pun akan mudah ada...
Assalammualaikum.. Dah tak lama lagi masuk la tahun baru 2017... rasanya dalam otak ni ada macam-macam perancangan... salah satunya ia...
Assalammualaikum.. Ramai orang atau boleh dikatakan semua orang ada masalah suka makan lewat malam. Bila kita mula tidur lambat ini akan men...
Assalammualaikum... Percutian kami kemudiannya bawa anak-anak ke Farm In The City di Seri Kembangan . Mulanya nak terus je balik ke Kemaman ...
Assalammualaikum... Tips redakan demam anak-anak Selalunya kalau anak-anak demam, batuk selsema memang ida selalu sapukan minyak bawang...