Pages

TEMPAHAN BUSY BOOK

by - 2:11:00 PM

Assalammualaikum...

Rasanya 2 minggu lepas Ida ada publish kan entry tentang busy book yang Ida buat sendiri untuk anak-anak. Ambil masa 2 minggu untuk disikapkan alhamdullilah anak-anak pun suka.


Tapi paling tak sangka bila ada pula orang mesej Ida dalam FB mintak buatkan sebuah busy book kat die. Walaupun Ida kata bukan nak buat jual tapi die nak juga, die tak kisah Ida mintak berapa.Kebetulan kakak sepupu pun mintak buatkan.


Alhamdullilah rezeki yang tak disangka.Dah setelah hampir 2 minggu juga nak siapkan  2buah busy book ni. Dah siap pun semalam, setelah disusun dengan kemas dan teratur.




Ni la hasil nya...dalam tu ada lebih kurang 10 aktiviti. Percubaan tempahan first customer.hehhehe. Mudahan tuan punya badan suka la nanti..

You May Also Like

1 comments

  1. cantik, creative ... Alhamdulillah dapat tempahan. kipidap :)

    ReplyDelete

Sponsor