CANTIK DAN BERGAYA DENGAN LOMAHIJAB INSTANT SHAWL

Assalammualaikum...

Di hujung mingu ni nak kongsikan bagi peminat shawl atau instant shawl ni. Semestinya korang suka kan jenis material yang selesa dipakai sepanjang masa dan mudah.


Tambahan kadang-kadang ada yang takde masa nak lilit tudung, nak gosok tudung itu la sebabnya sekarang ada instant shawl yang amat mudah digayakan.

Lomahijab memberikan keselesaan berhijab kepada semua peminat shawl dengan kualiti premium cotton lycra pasti akan membuat korang lebih selesa malah warna-warna die jugak sangat menarik.






Bagi yang berminat nak beli boleh hubungi Cik Ain Loma 



1 comment:

  1. nice sharing..suka juga dengan instant shawl ni.jimat masa.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS