KANTUNG KOSONG,DUGAAN RAMADHAN

Assalammualaikum...

Dugaan bulan Ramadhan. Sepatutnya kandungan Ida dah masuk 11 minggu arini. Tapi 3-4 hari lepas keluar wana coklat Ida anggap memang normal spotting biasa je..

Semalam pergi scan dekat klinik doktor bagitahu kantung kosong,janin takde..Die bagi masa 1 minggu biar kantung turun sendiri pastu datang scan. Kalau ada lagi kena amik surat pergi cuci kat hospital.


Tapi ada kawan-kawan mintak pergi dengar denyutan jantung sebab ada kawan ni. Dah masuk wad nak cuci sebab kantung kosong tapi dengan kuasaNya..alhamdullilah ada denyutan jantung dan anak selamat.

Ida belum lagi pergi scan buat kali ke-2 sebab pagi tdi dah start keluar darah merah skit-skit. Sebelum ni warna coklat hitam. So Ida dalam hati ni tawakkal dan berdoa je. Kalau ada rezeki syukur alhamdullillah..kalau memang takde Ida redha je. Mungkin belum lagi rezeki anak no-3..

Tapi ntah la maybe nak sedapkan hati...dalam hati ni rasa anak masih ada..Asyraf dan Aqil pula asyik main perut panggil baby..rasa pelik jugak..yelah naluri budak ni lain skit. Apa2 pun Ida berserah je...


3 comments:

Followers

social network

APDM SAPS