JOM BUAT TEMPAHAN SERUNDING MURAH

Assalammualaikum...

Alhamdullilah di bulan yang mulia ni kita sentiasa ingin membuat kebajikan yang lebih banyak dari sebelum-sebelumnya. Entry kali ni nak membantu ibu tunggal ni untuk mempromosikan serunding tempatan yang beliau jual. Dalam masa yang sama untuk membantu beliau menyara kehidupan yang serba kekurangan dengan kesihatan yang tak mengizinkan.









Antara produk makanan tempatan yang dijual ialah:
  1. serunding daging tempatan 250 gram rm 18
  2. serunding ayam 250 gram rm 18
  3. serunding ikan 250 gram rm 12
  4. mini karipap rm 32 sekilo
  5. mini popia rm 32 sekilo
Bila masuk Ramadhan memang ni semua akan dicari-cari kan? Ada yang suka sahur dan berbuka dengan serunding dan pada hari raya semua makanan mesti ada dalam setiap rumah.

Ada yang makan dengan ketupat,lemang,buat soto..Kalau Ida suka makan time sahur bagaikan penambah selera dengan nasi panas. 

Bagi yang berminat nak buat tempahan boleh terus direct dengan Kak Alia ni ye. Mari sama-sama kita membeli dan membantu pada bulan yang mulia ni.


FB: Alia Haryani

No tel : 012 921 8016.(Puan Alia)

8 comments:

  1. Serunding... Best makan ngn nasi panas2..

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah melimpah kurniakan rezeki buat Ida & family.. jom kita membeli sambil menyumbang pada kak Alia haryani

    ReplyDelete
  3. uit blog dh wajah baru.. hehe.. zaza doakan akk ni sentiasa dimurahkan rezeki dan suksess dalam bisnes serunding.. amin..

    ReplyDelete
  4. wahhhhh... ramai yang dah order serunding nih... sedap kan!

    ReplyDelete
  5. aida pernah buat serunding jadik inti roti.
    ha ha ha anak2 x suka.
    makan dgn nasi panas aje = sedap.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS