TINGKATKAN KREATIVITI ANAK-ANAK DENGAN HOMEMADE WATERCOLOUR

Assalammualaikum

Sudah beberapa hari Asyraf asyik bunyi kat Ida..


"Mummy nak buat apa?"

"Mummy nak buat colour eh"

Asyraf tahu beberapa bulan lepas Ida ada buatkan homemade watercolour dekat die. Selamat kalau anak termakan pun..Since Ida pun suka sekarang ni google cari mainan homemade yang selamat untuk anak-anak. 

So petang semalam Ida layankan la si Asyraf tu. Ida pun buatla homemade watercolour dekat die. Kejap je pun tapi asyik tangguh sebab malas nak mengemas..hahahha..




Kalau yang masih belum tahu bagaimana nak buat boleh klik di sini k...

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS