BERHUJUNG MINGGU DENGAN ANAK-ANAK

5:14:00 AM

Assalammualaikum...

Dah beberapa hari Ida tak update blog ni..kan pageview dah turun mendadak. Biasa la bila en suami balik. Spend time dengan suami kejap sebelum die nak naik laut pulak lagi seminggu dua nanti. Ni nak pergi bercuti plak tapi tak tahu lagi nak pergi mana.


Biasa la berhujung minggu ni dengan anak-anak. En suami balik so bawa la anak-anak bermain di taman. Kalau suami takde memang Ida dok umah je. Tak keluar mana sebab takde lesen nak bawa kete.hehehehe. 

Ni Asyraf dok mintak nak pergi zoo pula. En suami cadang nak ke Cameron Highlands memandangkan musim panas sekarang ni. Setiap petang nak buka aircond je. Ni musim cuti sekolah pun dah bermula.Sesak la skit hotel nanti.





SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA....

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)