SHOPPING DI ELIANTO

1:06:00 AM

Assalammualaikum...

Pada awal bulan aritu ada member Ida bagithu web Elianto ada buat sale 90% produk Elianto. So Ida terjahla...Ida memang dah lama tahu psal Elianto just belum pernah try lagi produk die. Asal masuk kedai je tengok-tengok dan keluar.hahahah..


Dah masa member bagithu ada sale tu..memang rambang mata tengok. Syarikat nak clearkan stok lama rasanya die buat sale macam tu..tapi apa ada hal..Nasib baik la Ida bukan suka sangat mekap-mekap ni. Nampak harga perfume murah serendah RM5..apa lagi terus beli la..hehehhe


Ida beli eyeliner dapat free porch bag tu RM10. Perfume dalam botol panjang tu RM5 sebotol dan dalam botol bulat RM10. Total RM40 termasuk pos. Ok la tu kan. Harga asal pun boleh tahan la. Tak mahal tapi dah sale..ok la..

Sekarang ni pun diorang ada wat promo lagi tu..Korang boleh la terjah tapi bukan 90% la.Harga lipstick dari RM35.90 jadi RM9.90..sapa suka makeup tu g la terjah...

You Might Also Like

2 comments

  1. Wow!!!bestnyaa ada salesss!! Arghhh nak beli juga... suka barangan elianto ni

    ReplyDelete
  2. perrgh.. murahhnyaa harga perfume tu.. plus.. senang..
    size kecik macam tu senang nak sumbat masuk handbag..

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)