TESTIMONI SET MENYUSU SHAKLEE,ANAK KENYANG IBU HAPPY

Assalammualaikum...

Harini Ida hanya nak kongsikan beberapa testimoni Set Menyusu Shaklee. Alhamdullilah dari group whatsapp atau facebook ramai yang dah gune dan mengaku sangat suka dengan Set Menyusu Shaklee. Terutama ibu-ibu yang nak cari milkbooster yang senang nak makan.Yelah masing-masing sibuk bekerja,makan pun tak tentu masa.



Ye memang rangsangan susu dari mindset kita sendiri tapi disebabkan kita tak makan makanan yang seimbang,kerja banyak,stress itu yang menyebabkan susu kita kadang-kadang akan merundum.


Ada ibu-ibu bekerja yang ambil cara mudah bagi je anak susu formula sebab takde kekuatan nak buat jadual memerah susu disebabkan faktor badan terlalu letih. Tak memaksa kalau taknak bagi anak susu badan,terpulang pada hak masing-masing. Ada ibu yang cekalkan hati nak bagi susu anak sehingga 2tahun dan ada yang tak mempunyai hati yang cekal.



Ida ingatkan apa-apa supplement pun kalau makan takkan menjadi kalau takde rangsangan. So mana datangnya rangsangan? Dari MINDSET kita...INGAT TU!





Alhamdullilah...ni antara testimoni Set Menyusu Shaklee yang Ida nak kongsikan. Dah banyak sebenarnya ibu-ibu menyusu yang berjaya simpan stok yang banyak untuk anak diorang malah ada juga ada anak susuan sendiri. Syukur rezeki yang diberikan kepada mereka susu mencurah-curah.

So bagi ibu-ibu menyusu yang ada masalah penyusuan mahupun yang masih mencari milkbooster yang sesuai. Tak salah mencuba Set Menyusu Shaklee.

Nak order? sila klik

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

2 comments:

Followers

social network

APDM SAPS