CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN

1:10:00 AM

Assalammualaikum...

Dah lama rasanya tak menulis karangan ni.Semenjak meninggalkan zaman belajar..semuanya menaip dengan keyboard je..heheheh


Ni baru dikatakan cabaran sebab tangan ku tiba-tiba sakit..hahahah..

Anyway ni la sedikit coretan tulisan tangan ku yang agak huduh..huhuhuh



You Might Also Like

10 comments

  1. sejak kerja ni dh lama tak menulis sebab banyak guna computer je heheheh

    ReplyDelete
  2. Cantik tulisan ida,boleh di baca cuma perlu di kemaskan lagi sikit. Hehehe. InshaAllah moga GMBM akan terus bertahan dan hubungan antara ahlinya semakin akrab lagi dan lagi..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi sahut cabaran ni.. Tulisan kemas & cantik takde la cakar ayam mana pun.. Insya Allah nanti ada satu entri yang akan senaraikan link2 peserta yang sahut cabaran ni cuma bukan sekarang..

    ReplyDelete
  4. cantik tulisan ni.. kemas..

    saya pun join. haha!
    http://nikkhazami.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan.html

    ReplyDelete
  5. cantik tulisan akak. cuma ada some words fae tak berapa clear hehe.

    ReplyDelete
  6. selamat sahut cabaran...masih cantik lagi ni tulisan...^_^

    ReplyDelete
  7. Bagus orang yang tulisannye macam ni... anyway, saya pon terjebak juga join benda ni hehehehe

    ReplyDelete
  8. Tulisan iqa kemas xde pun ckar ayam... boleh faham.baca.nampak ni.. akak pun sahut cabaran ni

    ReplyDelete
  9. Salam. Hee chantekla tulisan tangan saja.

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)