ASYRAF SEMAKIN KREATIF

Assalammualaikum..

Anak semakin hari semakin membesar..macam-macam yang akan terjadi. Dari tumbesaran mahupun kemahiran IQ die..

Alhamdullillah..anak-anak Ida diberikan kesihatan yang baik. Kesihatan juga adalah rezeki kan? So bersyukur la...

Sejak bulan lepas Asyraf semakin suka melukis dan menulis..alhamdullilah minggu lepas die berjaya tulis huruf 'A' dengan mudah. Dulu Ida pernah ajar tapi die macam tak berapa nak minat..so Ida stop dulu sebab mungkin bukan tahap minat die.

Minggu lepas saja-saja santai die tunjuk apa yang tulis atas board. Syukur...die dah pandai. Malah sebutan perkataan semua jelas dengar.

Harini die melukis plak sebab beberapa hari lepas Daddy die ada ajar die melukis..



Ni la lukisan daddy nye katanya...heheh...ada la rupa orang kan..tu belum die lukis gambar oik..oik lagi..huhuhu..

Apa-apa pun alhamdullilah..die dah minat nak menulis. Dah banyak kali sebut nak g sekolah..tunggu dulu ye sayang..

5 comments:

  1. ;bagus tak paksa buat cara santai. good sharing. peace Asyraf ;)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah semakin kreatif semoga perkembangannya terus baik...

    ReplyDelete
  3. ada bebudak yang memang lebih cantik lukisannya dari tulisan. perkembangan yang berbeza kan hihihihi. moga terus rajin ye dik

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS