TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE,TURUN 4KG DALAM MASA 3MINGGU

10:48:00 PM

Assalammualaikum..

Malam ni baru dapat nak buka laptop nak update. Siang tadi langsung tak boleh buka. Layan ke anak-anak. Si Asyraf pula nak makan kek. Maknanya sok Ida akan buat kek la gamaknya. Kesian kat Asyraf dah berapa hari minta nak makan.


So arini Ida ada follow up beberapa orang customer. So sini Ida nak kongsikan testimoni set kurus dan set sakit sendi tulang Shaklee. Ida sendiri terkejut dengan apa yang die bagithu Ida tadi.


Serius akak ni beli dengan Ida bulan lepas. Belum cukup 1bulan pun die gune. Set yang akk ni amik pun belum habis lagi. Sakit-sakit badan pun dah kurang. Wah!!



Katanya menyesal tak cuba dari dulu kalau tahu effect die begitu hebat sekali. Itu la Ida cakap "tak kenal maka tak cinta".Siap request nak repeat order lagi. 


ini set kurus yang akk ni amik

Alhamdullilah Ida berjaya membantu sorang lagi untuk turunkan berat badan. Ida rasa sangat gembira bila dapat membantu orang lain.

Siapa yang nak dapatkan Set Kurus Shaklee dan dapatkan khidmat konsultasi terbaik dari Ida boleh cari Ida k...Ida siap akan bagi " EBOOK KURUS SELAMA 30HARI" FREE je korang.

Yang pasti apa yang Ida akan guide sepenuhnya. Tanpa perlu berlapar,takde nye diet2 tak boleh makan nasi. Makan je seperti biasa just jaga pemakanan yang ambil dan kuantiti nya.

Jom dapatkan bentuk badan yang korang inginkan sekarang. Penghantaran akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)