SALAM MAULIDUR RASUL

Assalammualaikum..



Salam maulidur Rasul kepada semua kawan-kawan blogger..

Kalau ikutkan pada tahun Islam, hari ini Aqil dah berumur 1 tahun..alhamdullilah..

Tak sangka sekejap je anak mummy dah mmbesar. Rasanya macam baru je lahirkan die semalam..Pagi2 mummy akan bangun awal mandikan anak mummy.

Asyraf pula dah masuk umur 4tahun tahun depan dah nak masuk tadika. Rasa macam tak percaya.


gambar masih Aqil baru je keluar dari hospital

Ida tahun ini pun dah berumur 27tahun ada 2 orang anak. Rasa macam mimpi..

Just nak ucapkan salam maulidur rasul pada korang. Moga dengan permulaan tahun baru ni akan menjadikan korang mejadi insan yang lebih baik dan bertaqwa.

Kepada anak-anak mummy Muhamad Asyraf Hafizi dan Muhamad Aqil Hafizi..Mummy doakan korang akan jadi anak yang baik,cerdik,pandai dan soleh. 

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS