UBAT RABUN MATA,RISAU POWER SEMAKIN TINGGI,KENA TUKAR SPEK BARU,APA NAK BUAT?

Assalammualaikum..

Rasanya ramai rakyat di Malaysia ni ada masalah rabun mata kan? Tambah dengan mata silau lagi. Kita akan cari ubat rabun mata ni bila masalah rabun ni mula terganggu. Power semakin meningkat, malah kita tak boleh nak tinggalkan kaca mata even mandi pun nak kena pakai. Leceh kan.


Ida sendiri ada masalah rabun mata ni tapi bukan tahap kritikal la. Ida pakai time depan laptop je. Masa study dulu, time ade kelas je. Habis kelas memang tak pakai langsung. Suami pun ada masalah rabun tapi kurang, die lebih pada silau. Silau suami memang tinggi.

UBAT RABUN MATA:CARATOMAX SHAKLEE



Kenapa kita memerlukan Vitamin A @ Carotomax ini?

Carotomax aka vitamin A ini secara umumnya boleh membantu:-

  • kesihatan retina mata → mengurangkan rabun 
  • kesihatan tulang 
  • kesihatan tisu kulit → patutlah Che Lin cakap jeragat dia semakin hilang! 
  • pembentukan sel darah putih dan sel darah merah 
  • pembentukan membran mukus 
  • mengekalkan sistem imunisasi badan yang sihat 
Dengan kehadiran vitamin A, dapat membantu meningkatkan kesihatan tisu kulit dan membran mukus badan kita yang mana kedua-duanya merupakan lapisan awal pertahanan badan daripada jangkitan penyakit dari luar. 

Selain daripada itu, vitamin A juga membantu dalam pembentukan sel darah putih yang turut membantu memberi pertahanan dalam badan dari jangkitan sebarang penyakit yang tidak diiingini. 


5 JENIS KARATENOID YANG BERKHASIAT



1. Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena, dan beta karotena adalah 8mg setiap hari manakala Caratomax membekalkan lebih 13mg karatenoid yang paling berkahasiat.

2. Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata,jantung, kulit,paru-paru,prostat, dan serviks secara khasnya.

3. Menguatkan sistem imun.

4. Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.

5. Mengandungi ekstrak yang unik seperti tomato,ekstrak biji benih anggur,ekstrak brokoli bertunas,minyak jagung,minyak palma, dan marigold.

Testimoni Caratomax Shaklee




Norliza Ibrahim

Pg td bgun tdo tgk jam dinding..eh2 asal senang je tgk jam nmpk clear je..sllu nye samar2..
Mule2 igtkn terlupa buka lens sblm tdo smlm..
Tgk2 lens ada dlm bkas..
Then bru trigt..CARATOMAX..!!
Yes...die punye keje kot..
Bru smggu lbh ambil tu pun kdg2 skip sbb trlupa..

Pastu g kt tv tgk tgk dr jarak yg sllu sy tgk...yes..more clear!!

Ya Allah bestnye...xsbr nk check tahap rabunku ini...hrap2 boleh trs improve n klau blh dh xnk pkai lens.

Alhmdulillah..saya mmg brusaha nk baiki rabun..thats y sya ambil vitamin caratomax ni...


Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS