klik pada banner
Assalammualaikum.. Bia bercakap tentang penyusuan, Ida memang ambil berat pasal ni. So ramai juga yg inbox Ida tanya masalah penyusuan ni...
Assalammualaikum.. Menjejakkan kaki ke tanah suci memang impian bagi setiap insan beragama Islam untuk melengkapkan rukun Islam. Tapi masi...
Assalammuaaikum.. Dah 2 hari Ida xdpt nak update blog sebab Aqil demam. Semalam lepas je jumpe doktor amik ubat sume, terus tak demam. Ngada...
Assalammualaikum.. Sapa sini peminat tegar Cinch Shake Mix Shaklee ? Yup memang Cinch Shake ade 3 perisa. Cinch Shaklee ni memang khas utk...
Assalammualaikum.. Bercakap tentang keputihan memang tak nafikan memang selalu akan berlaku pada kaum wanita. Malah lebih risau apabila kepu...
Assalamualaikum dan salam sejahtera Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari ...
Assalammualaikum.. Minyak wangi, ni yang best nak citer ni. Ida memang pengumpul minyak wangi. Bukan setakat minyak wangi, sekali ngn botol-...
Assalammualaikum.. Actually hadiah ni Ida dah dapat dari semalam tapi tak berkesempatan nak update. Hadiah beg comel ni dapat dari Segmen ...
Assalamualaikum w.b.t. Klik  BANNER  untuk join SIMPLE GIVEAWAY & BLOGWALKING  by Yana Pink Blossom secara rasminya...
Assalammualaikum.. Cakap tentang rambut gugur . Okeh fokus selalunya mesti kaum wanita la kan. Lebih-lebih lagi bagi ibu2 yang selepas bersa...
Assalammualaikum.. Bila bercakap tentang rezeki semestinya kita nak rezeki yang kita dapat tu halal dan mendapat keberkatan. So petang2 ...
Assalammualaikum.. Cakap psal bersedekah, Ida selalu mengingatkan diri sendiri supaya sentiasa bersedekah walaupun bukan dari kewangan tapi ...
Assalammualaikum.. Mealshakes Shaklee berbahaya ? Aih jangan terlalu cepat nak melatah. Kalau bahaya takkan la boleh masuk dalam pasaran Mal...
Assalammualaikum.. Siapa tak kenal Rita Rudaini (dilahirkan sebagai Rita Rudaini binti Mokhtar; 11 April 1976) merupakan salah seorang pe...
Assalammualaikum... Aspek penjagaan kulit cantik berseri sentiasa menjadi 1 isu perbincangan bagi kaum wanita. Setiap kali kita tgk muka a...
Giveaway 2014 Mialiana.com Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September ...
Assalammaulaikum... Sekali lag Ida teruja nak kongsikan dengan korang testimoni Basic H Shaklee yang Ida buat pagi tadi. Tapi ada juga yan...