TIPS HAMIL:TINGKATKAN KESUBURAN WANITA DENGAN GLA COMPLEX

Assalammualaikum..

Hamil tidak semudah yang disangka. Keputusan negatif yang sering diterima selepas berkali-kali mencuba tidak semestinya bermaksud anda tidak subur. Dulu Ida pernah alami keadaan ni. Memang stress sangat setiap kali check keputusan negatif. Ida selalu sunat hajat, baca mathurat, surah maryam dan makan acid folik..eh terlebih plak. Ni kisah sebelum Ida jumpe dengan Shaklee k..

Ida sekarang nak ceritakan tentang GLA COMPLEX yang mana famous untuk membantu meningkatkan kesuburan wanita yang ingin hamil.Ida ada baca 1 artikel di mana kebaikan Minyak Zaitun

  • Omega 3 memiliki kesan yang tinggi kepada peningkatan tahap kesuburan.
  • Omega 3 biasanya ditemui di dalam minyak zaitun
  • Kajian menunjukkan bahawa Omega 3 dapat membantu meningkatkan kuantiti, tidak kira sperma atau telur wanita, dan merupakan sebahagian diet yang penting dalam meningkatkan kesuburan wanita dan lelaki, terutamanya mereka yang ingin hamil




GLA complex adalah asid lemak perlu jenis Omega-6 yang amat penting untuk meningkatkan kesuburan badan, terutama bagi pasangan yang telah berumahtangga yang inginkan cahayamata.

Badan kita tidak dapat menghasilkan Omega-6 ini, oleh itu untuk mereka yang bermasalah kesuburan, kita perlu mengambil sumber dari luar untuk membantu badan meningkatkan hormon kesuburan ini.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yg mana ianya sumber terbaik Omega-6. Ia digabungkan dgn minyak sunflower dan vitamin E utk tingkatkan keberkesanan dan kestabilan.

Bagaimana GLA complex membantu perbaiki KESUBURAN WANITA?

1. GLA complex mampu mengawal dan mengatur ketidakstabilan hormon wanita sebagai langkah utama bagi meningkatkan kesuburan.

2. GLA complex juga mampu mengecutkan CYST dalam rahim wanita yang boleh menghalang proses kehamilan.

3. GLA complex membantu tubuh menghasilkan sejenis mukus yang dipanggil 'cecair kesuburan' di dalam rahim. 'Cecair kesuburan' ini memberi 'ruang' untuk telur dan sperma untuk terus hidup hingga 5 hari.

4. GLA complex memperbetulkan dan memperbaiki keadaan haid yang tidak teratur jika diambil secara konsisten setiap hari.

5. GLA complex melambatkan menopause (putus haid)

Malah dengan pengambilan GLA COMPLEX ni korang akan dapat EXTRA BONUS

- KULIT GLOWING
- SENGUGUT HILANG
- BIBIR LEMBAP
- PIPI MCM PKAI BLUSHER
- JERAGAT HILANG


Jom dapatkan sekarang sebab tengah promosi beli 6 percuma 1..jangan risau, beli 1 je pun boleh..kalau beli pek promosi tak rugi pun, boleh je bagi en.hubby makan.

Nak order? sila klik


Sebarang pesanan dan pertanyaan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS