JOM SERTAI PERTANDINGAN TESTIMONI B'VITE

4:03:00 PM

Assalammualaikum..

Terkejut Ida dengan bungkusan pos laju hantar tadi. Ingatkan apa, rupa-rupanya ada 2 botol B'Vite. Ida fikir dan pelik, rasanya takde plak Ida order minuman ni. Pas je tgk flyers rupaya sekarang ade Pertandingan Testimoni B'Vite. Wah..menarik. Teruja plak tibe2 ade pihak yang sponser. Anyway thankz kepada pihak Legacy Secret kerana menaja blogger baru cam saya ni. Paling menarik sekali hadiah die adalah :



RM1000 !!!

PEMENANG SAGUHATI PULA AKAN DAPAT SEBOTOL B'VITE SETIAP MINGGU!!

So Ida search la kebaikan B'vite ni. Okeh rupanya minuman ni untuk kecantikan dan kesihatan.






Kelebihan produk B’Vite dalam kecantikan dan kesihatan:

1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda

2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit

3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi

4. Mencegah kulit dari kusam

5. Menyamarkan garis halus
6. Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dan sebagainya
7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular
8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi
11. Membantu detoksifikasi/ pengeluaran racun tubuh
12. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
13. Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta krem otot

Wah, tak sangka rupanya banyak manfaat produk B’Vite ni. Bukan hanya pada kecantikan kulit, malah produk kesihatan untuk kebaikan sistem badan.

Harga die rm33 ( sm )/rm35 ( ss ). Ida tengok kat page Legacy Secret sekarang ade promosi sampai 1hb september ni. Promosi beli 3 botol rm80 je..

CARA SERTAI:


Hantarkan testimoni untuk pengalaman anda dengan B'Vite ke email Legacynetwork769@gmail.com

Okeh buat masa ni, ni je yang Ida akan kongsikan, tgu testimoni dari Ida nanti ye.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)