COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN RAMBUT WANITA BERTUDUNG

11:25:00 PM

Selain dari kecantikan kulit, wanita juga mementingkan kecantikan rambut. Yelah agak-agak kita sebagai kaum perempuan boleh duduk senang ke kalau rambut kelemumur, keguguran rambut, rambut berbau, rambut beruban atau lebih teruk lagi bila bertudung. Kepala rasa sakit dan panas.


Ida ada masalah ni. Ida perasan bila pergi majlis kenduri ke jalan-jalan, lebih-lebih lagi waktu panas. Rasa sakit sangat kepala ni, mula la rasa cam takde mood je. Dengan melayan kerenah anak-anak. Ida bila panas, nak menyusu kan anak pun jadi tak selesa. Malah Ida juga ada masalah rambut gugur. Kebetulan Ida ada dapat review satu produk serum untuk rambut.


MEMPERKENALKAN

COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN RAMBUT WANITA BERTUDUNG


CoolHijab sememangnya dicipta khas untuk wanita bertudung bagi melindungi rambut dan kulit kepala ketika lama bertudung. Sejuk, wangi dan sihat untuk rambut. Malah untuk memastikan wanita bertudung sentiasa dalam keadaan selesa dan berkeyakinan.

Memang tak di nafikan. Jumaat lepas Ida pergi kenduri kahwin kawan suami. Nama pun kenduri, mestila tengahari panas pula tu, Kebetulan Ida dah dapat produk CoolHijab ni, so Ida cuba la. Bila Ida gosok je pada rambut. Bau wangi sangat, segar dan sejuk je kepala ni. Best!! Kepala masa makan kenduri sejuk je.


KELEBIHAN COOLHIJAB 


  • Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung. 
  • Menghilangkan bau hapak pada rambut 
  • Melembutkan rambut 
  • Mengurangkan kelemumur 
  • Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala 
  • Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang 
  • Menggalakan pertumbuhan rambut baru 
  • Melegakan sakit kepala dan migrain 
  • Memberi kesegaran kepada minda dan stress 
  • Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering 
  • Menguatkan akar rambut 
  • Mengelakkan tudung dari kotor berminyak



KANDUNGANNYA

ENRICH VIRGIN OLIVE OIL, JOJOBA OIL, ALOE VERA OIL, PEPPERMINT OIL, ALEURITES MOLUCCANA OIL, MELALEUCA LEUCANDENDRA OIL


Walaupun kandungan dia kebanyakan dari minyak tapi jangan risau, ia langsung tak melekit dan cepat menyerap pada kulit dan rambut. Kesan die boleh rasa dalam masa 15 saat je. Cepat kan? Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam pun boleh.

Bila nak pakai mesti pastikan rambut dalam keadaan kering. Tips dari Ida, pastikan rambut dikeringkan secara semulajadi, elakkan bungkus dengan tuala.




Maaf saja buat gambar nampak old season

Harga sebotol CoolHijab hanya rm65 boleh tahan sehingga 120 kali semburan.

Cara nak dapatkan CoolHijab ?

Layari web: http://coolhijab.com/

Page official :https://www.facebook.com/CoolHijabOfficial

JOM DAPATKAN SEGERA!!!

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)