CARA HILANGKAN KESAN GRIS DENGAN MUDAH

Assalammualaikum..

Teruja Ida nak tulis entry psal ni. Tadi Ida baru dapat barang yang Ida order dari Shaklee. Ida restock brg2 kat umah yang dh habis dan Ida ade order Basic H. Actually dah lama nak try order, tapi asyik terlupa je. So kali ni, Ida order la sbb nak try hilangkan kesan minyak hitam di bontot kuali ku..wah memang ternyata excited sangat..




Ida try pada pemegang die dulu sebab time ni nak goreng ikan makan nasi.hehehe

Nampak tak? Mana Ida tak terujanya. Sebelum nya ade kesan kena sental tapi still tak hilang. Sampai lenguh tangan,kuku habis pecah. Selepas sental dengan Basic H dan span besi..terus hilang. Tak sampai 10 minit pun, tangan pun tak sakit. Memang esok, semua periuk belanga kena sental la dengan Basic H.

Malah sangat menjimatkan. Letak 3-4titis je dah berbuih. Nak mop 1 rumah pun boleh, letak 1 sudu besar dan air sebaldi mop la rumah. Lebihan tu g cuci lantai dan dinding bilik air plak.

Banyak kebaikan Basic H, jom lihat:

Untuk Kegunaan Peribadi:

  • Cucian tangan. Rendamkan kuku kotor anda (contoh selepas berkebun) di dalam semangkuk air yang dicampur Basic-H dan ia mampu menarik keluar kekotoran yang ada di celah kuku.
  • Sebagai mandian untuk melegakan masalah kulit seperti gatal dan kemerahan. Ada testimoni customer kami mengatakan kegatalan di bahagian alat sulit lega dengan cepat bila dibilas bersama air campuran Basic-H (tapi untuk cucian luaran sahaja yer)
  • Sesuai untuk bayi yang mengalami nappy rash atau eczema.
  • Sebagai pengganti Dettol untuk mencuci kesan luka dan melecur. Boleh digunakan untuk mencuci kawasan kulit yang berjerawat juga.
  • Sebagai syampu untuk mengurangkan kelemumur dan melegakan kulit kepala yang gatal. Ada customer yang menggunakan Basic-H untuk merawat masalah kutu pada kepala anak. 
  • Untuk tujuan shaving
  • Untuk berkebun. Siram pada tanaman anda untuk menyegarkannya.
  • Sebagai insect repellant.
  • Mencuci contact-lens
Untuk Kegunaan Rumah:
  • Cucian pinggan mangkuk, lantai, toilet, tingkap, akuarium dan segala benda yang anda teringin untuk cuci. Tidak perlu dibilas. Kelengkapan rumah anda akan bersih bersinar dan tidak akan dihampiri oleh serangga.
  • Cucian pakaian. Boleh menghilangkan kesan gris, lipstick, kopi, dakwat, etc.
  • Rendaman sayur, buah dan daging untuk membuang bau, ulat dan untuk menambah kesegaran
  • Boleh menanggalkan getah (gum) yang melekat pada kulit and pakaian dengan mudah dan cepat
  • Mencegah sinki tersumbat dengan penggunaan yang berterusan. Basic-H dapat memecahkan kesan gris yang menyebabkan sinki tersumbat.
  • Untuk cucian lampin (cloth diapers) dan pakaian bayi. Detergent biasa boleh menyebabkan alahan kulit pada bayi yang sensitif.
  • Sebagai humidifier
  • Membersihkan enjin kereta, terminal bateri dan radiator
See, betapa banyaknya kebaikan menyimpan Basic-H ni malah menyimatkan. Basic-H adalah phosphate-free, 100% organic, biodegradable, non-toxic, odor free, non detergent/soap, pH yang seimbang, dan tidak menyebabkan iritasi pada kulit, mata dan saluran pernafasan.

Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS