SHOPPING DI POPLOOK.COM

Assalammualaikum...

Mata Ida masih terbuka lagi nak buat entry psal shopping online. Bulan lepas Ida ada post beberapa online shop yang menjadi kegemaran Ida..So arini Ida nak citer psal online shop Poplook ni..memang dh agak popular dlm facebook cakap best shopping kat cn..cantik2 baju die..so Ida pun try la buka,,,
peh...memang cantik2 pun..suka tgk dresses die,,skirt die..Ida memang suka simple je..en suami pun xbrape suka kalau bnyk2 sgt corak2 ni..aduh,,boleh bangkrap ni..hehehhe. Insyaallah ade masa ni ade juga kena rembat brg2 dlm Poplook ni..KAMU TUNGGU YE!!

So ni Ida share la beberapa design dresses,skirt or aksesori yang Ida dah rasa minat..hehehhe


Jezel Lace Maxi Dress - Navy
HARGA RM99

Fidelia - Light Green

HARGA RM109

Aderyn Maxi Skirt - Teal Green

HARGA 72 ( ADE ZIP KT BLKG )

Irma Blouse - Navy

HARGA RM59

Retha Blouse - Maroon

HARGA RM74

Fify Blouse - Teal

HARGA RM56

Ok yang ni jelah Ida eh share..sebenarnya rambang mata Ida tgk..xdpt la nak share semua..hehehhe
Korang leh g kat link ni k..



No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS