HARGA SET SHAKLEE

Assalammuaaikum...

Shaklee ni semakin lama semakin popular kan? Nak cari set kurus, search google  SET KURUS SHAKLEE..sume ade..taknyah risau ka sebab semua pengedar sah jual harga sama je..yang beza nya cara diorang konsultasi korang..




So di sini Ida share la beberapa harga-harga set shaklee yang popular..

HARGA SET HAMIL SHAKLEE

TRIMESTER 1 
( Vitalea, b-complex, vit-c dan ostematrix )
RM296

TRIMESTER 2-3 
( Vitalea, b-complex, vit-c, ostematrix dan omega guard )
RM432

HARGA SET BERPANTANG SHAKLEE ( BASIC )
( Vitalea,b-complex,vit-c dan zinc complex )
RM268.75

HARGA SET IBU MENYUSU SHAKLEE - bagi yang takde masalah penyusuan
( Vitalea, vit-c, b-comples dan alfalfa compex )
RM288.75

HARGA SET IBU MENYUSU OPTIMUM SHAKLEE - untuk yang ada masalah penyusuan tapi nak buat stok susu banyak
( Vitalea, b-complex, vit-c,ostematrix, alfalfa complex dan ESP )
RM499.75

HARGA SET KESUBURAN SHAKLEE

PEREMPUAN
( Gla dan alfalfa complex )

LELAKI
( Vit-e dan zinc complex )
RM327.75

SET KESIHATAN OPTIMUM SHAKLEE
( Vitalea, vit-c dan b-complex )
RM235

SET RESDUNG&ASMA&ALERGI&EKZEMA SHAKLEE
( B-complex, vit-c dan alfalfa complex )
rm200.00

SET PELANGSINGAN BADAN SHAKLEE
( Cinch shake. cinch energy tea, lecithin dan herb-lax )
rm765.50

SET ANTI PENUAAN SHAKLEE
( Vivix, nutriferon dan ESP )
RM806.25

SET KULIT CANTIK SHAKLEE
( Collagen powder, vit-c dan vivix )
RM865.50

Ni harga2 set yang basic je,,tapi kalau boleh Ida akan tanya dulu masalah dan akan cadangkan supplement yang bersesuaian dan mengikut bajet korang..


SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
SMS/WHATSAPP 0174636210
EMAIL: Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS