CARA MAKAN ALFALFA DAN LECITHIN: SET KURUS BAJET POPULAR

Assalammualaikum...

Semakin hari semakin banyak produk kurus di pasaran kan? Malah ada sampai yg takde kelulusan malah mengandungi racun berbahaya..produk mana yang selamat?

Of couse la SET KURUS SHAKLEE..DIJAMIN SELAMAT DAN BERKESAN 100%..

So dalam entry2 yang lepas Ida dah banyak post psal set kurus ni..untuk ibu menyusu, utk yang nak kekal ramping. Ni Ida nak citer cara makan SET KURUS BAJET yang sangat2 HOT




Makan apa2 supplement pun, nak kurus mesti minum banyak air.

KENAPA PERLU MINUM AIR?

Ada pengguna yang mengadu pening kepala (tekanan darah meningkat) selepas mengambil Alfalfa, ketahuilah bahawa air berperanan penting bagi melancarkan pembuangan toksin dari badan dan membolehkan penyerapan nutrien secara optimum daripada vitamin oleh badan.

Alfalfa Complex mengandungi Vitamin K. Bermakna ia akan menyebabkan kepekatan darah kita meningkat. Maka pengambilan air kosong yang banyak sangat disarankan.

Asasnya, minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan. Andai berat badan 75kg, minum air kosong sebanyak 3 liter sehari.

Usah panik atau putus asa. Dah ramai yang berjaya mendapatkan bentuk badan yang baik selepas mengamalkan set asas kuruskan badan Shaklee ini.

Cara makan

Cara makan die berbeza mengikut SID korang, malah jadual pengambilan die tak tetap. Mengikut keselesaan badan kita. So selalunya Ida ajar cara makan bagi set ni

Alfalfa complex

5 biji sebelum breakfast

5 biji sebelum tidur

* dos boleh dikurangkan kalau badan terasa panas or anak cirit-birit ( ida amk 3 biji pagi dan malam sebab anak cirit-birit )

Lecithin

3 biji selepas lunch

3 biji selepas dinner


Nak order? sila klik


SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
NURUL AQIDAH AZAHAR
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS