VITAMIN UNTUK ANAK JADI BIJAK

Ibu bapa sering sibukkan persiapan sekolah anak2 lebih kepada fizikal dan perkakasan sekolah. Semua ibu bapa begitu namun berapa kerat yang pentingkan persiapan MINDA dan IQ anak? Kita sebagai ibubapa sering merungut bila anak malas nak belajar, malas buat homework dan lebih suka habiskan masa main Ipad, main game dll. Bila anak malas baca buku sekejap je dah mengantuk dan tak fokus.


Kita akur ada masanya anak2 beri alasan yang banyak, namun jika diteliti betul2, penyebab anak malas dan tak bermaya cepat mengantuk serta kurang stamina nak ulangkaji pelajaran. Penyebabnya makanan yang diambil itu mungkin tak cukup khasiat dan zat untuk membolehkan anak fokus dan ulangkaji lebih lama. Apatah lagi nak stay up malam2 bagi yang akan hadapi peperiksaan besar.



Jadi ibubapa nak buat apa? jangan tengok je anak baca buku kejap je, pastu tidur. Tapi kalau main game, boleh celik mata sampai ke pagi.

Omega Guard Shaklee (minyak ikan ) antara suplemen terbaik untuk kecerdasan otak , sistem saraf dan mata sebab ada asid lemak Omega 3 1000mg , DHA 360mg dan EPA 540mg. Sebab itu juga ada ibu hamil dah amalkan OMEGA sejak trimester 2 sebab bantu perkembangan otak janin dalam kandungan. Insyallah anak geliga otaknya

Suplemen terbaik juga untuk anak-anak yang bersekolah, yang sedang meningkat naik ialah MEALSHAKE. Meal shakes membekalkan nutrien utama kepada sel dan membantu pertumbuhan fizikal dan mental kanak-kanak

Tingkatkan IQ anak anda dengan SMART BRAIN + STRESS Fighter!!

Berita baik, ramai ibu bapa yang dah mengakui sejak anak-anak mereka ambil supplemen Omega dan Meal shake ni, imuniti tubuh mereka jadi tambah kuat. Dah tak kerap demam lagi. Ermm.. menariknya anak yang ada astma sebelum ni , astma dah tak menyerang anak mereka. Mungkin tak semua yang bernasib baik macam ni terus hilang astma tu, tetapi sekurangnya dapat mengurangkan symptom tersebut. 

Nak order? sila klik



SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
NURUL AQIDAH AZAHAR
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS