TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE

BERJAYA DENGAN SET KURUS SHAKLEE: DIJAMIN SELAMAT DAN BERKESAN. 100% SEMULAJADI

Semakin hari, semakin ramai yang telah mencuba Set Kurus Shaklee dan mendapat berat badan yang diidam-idamkan. Alhamdullilah...

Set Kurus Shaklee ini bukan sahaja membantu mengurangkan berat badan malah dapat meningkatkan tahap kesihatan anda,Insyaallah...

Di bawah adalah salah satu testimoni customer yg mengambil Set Kurus Shaklee ( ESP + Alfafa Complex + Lecithin )



1.BAKAR LEMAK : Lecithin / Omega Guard

-Lemak boleh dibakar dengan mengambil Lecithin Shaklee dan Omegaguard Shaklee. Apa beza makan lecithin dan omegaguard?Omegaguard membakar lemak lebih cepat berbanding Lecithin,walaubagaimana pun Lecithin menjadi pilihan ramai kerana harganya jauh lebih murah berbanding omegaguard,murah2 pun bukan bererti tidak berkesan...ada yang berjaya turun berkilo-kilo dengan Lecithin.Pendekkan cite just kita imagine kalau kita nak ke Siam,naik flight(omegaguard) lagi cepat sampai berbanding kita drive(Lecithin).Naik flight mmg mahal sbb kemudahan lebih dan opkos cepat smpai ke destinasi..camtulah jugak dengan Omegaguard dan Lecithin.Sebenarnya kalo dapat makan 2-2 lg superbb...hihihihihihi got it?

2.BUANG LEMAK (DETOX) : Herb-lax / Alfalfa

- Kenapa kena detox?detox adalah proses membersihkan usus dimana toksin,lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.Lepas dinding usus dah bersih barulah nutrien2 dapat diserap dengan lebih baik.Alfalfa Shaklee dan Herblax Shaklee membantu kita untuk detox.Apa bezanya Alfalfa dan Herblax?Kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama iaitu menyingkirkan lemak cuma Alfalfa disarankan kepada ibu-ibu yg sedang menyusukan,Herblax tidak digalakkan kepada mereka kerana dikhuatiri akan effect kat baby.Herblax adalah julab semulajadi yang akan buat kita cepat rasa nak buang air besar,but no worry k.,shari cuma 2-3kali jer.xlah seteruk kalo kita mnm teh kurus tu..

3. -BINA OTOT: ESP (Energizing Soy Protein) / Cinch

- Cinch Shake dan ESP adalah 2 supplemen yang memberi sumber protin kepada kita.Ia membina dan mengekalkan otot,mengelakkan kulit menjadi mengeleber.Protin juga membuatkan kita rasa kenyang.Ia meningkatkan metabolisma kita,diet keterlaluan akan memperlahan metabolisma,itu akan menyebabkan badan kita kejap naik kejap turun cam yoyo.

Disini saya secara ringkas, memberi sedikit tips kuruskan badan dengan lebih cepat
1.       Minum 2-3Liters air setiap hari
2.       Kurangkan karbohidrat dalam pemakanan seharian
3.       Kurangkan makanan yang berminyak
4.       Melakukan senaman yang dapat membakar kalori banyak, seperti berlari
5.       Banyakkan makan buah dan sayuran

Sebarang pesanan dan pertanyaan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS