MOOD KEMBALI BERBLOGGING

Assalammualaikum...

Dah beberapa bulan Ida tak update blog. Ntah la tiba-tiba jadi hilang mood nak menulis. Tak ada idea nak menulis. Banyak perkara agaknya nak memikir dalam otak ni. Tapi tak boleh lama-lama. Kang freeze plak otak aku ni.


Jadi Ida bedoa agar mood berblogging ni terus kembali konsisten macam dulu. Dulu struggle giler nak naikkan view blog ni. Takkan sekarang nak give up kan. Tak nak la sampai bertahun-tahun usaha nak biarkan macam tu sahaja.

So rakan-rakan bagi semangat sikit eh supaya Ida teruskan berblogging macam dulu.

Chaiyok!!

11 comments: