Pages

Tuesday, May 15, 2018

PERMULAAN BARU

Assalammualaikum..

Alhamdulillah dah berlalu hari mengundi baru-baru ni dan tahniah pada Tun Mahathir kerana telah menjadi Perdana Menteri kali ke2 kali ni. Tapi bahang bab mengundi ni masih ada kan. Jadi satu isu plak.



Setelah dalam 2 minggu rasanya Ida tak dapat nak update blog mahupun media sosial disebabkan kesibukan pindah rumah baru. Penatnya mengemas berkotak-kotak barang tu hanya Allah je yang tahu. Habis sakit semua badan dan kaki.


Semalam alhamdulillah baru selesai pemasangan semua talian TM. Nak harapkan data memang tak boleh la sebab line sini slow. Kejap ada kejap takde. Dah talian TM dah masuk baru lah leh jenguk blog kesayangan ni.hahaha

Permulaan baru berpindah di rumah sendiri. Alhamdulillah setelah hampir 8 tahun kahwin sekarang dah boleh merasa menghias rumah sendiri.hehe. Next target kereta sendiri plak. Walaupun banyak kenangan rumah sewa yang lama. Di situ la anak-anak membesar. Insyaallah permulaan rumah baru ni ada aura yang baru.

Jadi slow-slow kita akan update blog kita ni eh...heheh

Anyway pada semua ibu-ibu dan cikgu

SELAMAT HARI IBU DAN SELAMAT HARI GURU!
11:04:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. wahhhh bestnya dah boleh deco rumah sendiri! Selamat hari ibu :D

    ReplyDelete