4 CARA NAK ORDER VIVIX SHAKLEE

by - 5:01:00 PM

Assalammualaikum...


Mungkin masih ramai yang tak tahu macam mana nak order Vivix atau beli produk Shaklee yang lain. Di sini Ida kongsikan entry ringkas 4 cara nak order Vivix Shaklee atau produk Shaklee.




4 CARA NAK ORDER VIVIX SHAKLEE

1. Melalui telefon




Ini cara paling mudah untuk tahu sama ada nombor pengedar itu masih sah digunakan atau masih menjual Shaklee.

2. Melalui whatsapp



Zaman sekarang semuanya nak berwhatsapp. Sampaikan kad kahwin pun guna whatsapp je.hehehe. Bagi mereka yang nak order Vivix dari Ida boleh terus klik kat link bawah ni. Jangan lupa bagitahu sekali nama dan di mana korang tinggal. Senang la Ida nak panggil nama korang. :)

www.wasap.my/60174636210

3. Melalui esell atau website 



Ini cara paling mudah untuk korang terus order tanpa perlu whatsapp atau hubungi Ida. Tapi sebaiknya mesej Ida untuk mintak pendapat atau konsultasi yang betul. Jangan beli secara melulu. Mana tahu korang mengandung tapi beli vitamin yang tak sesuai dengan korang. Tak boleh jugak kan. Melainkan korang memang dah biasa makan produk Shaklee.

Caranya korang boleh terus klik dekat logo kat bawah ni. Ada link terus ke tempahan dan cara pembayaran

Jangan lepaskan peluang dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.





Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera






Jika korang masih tak faham macam mana nak order melalu esell ni, boleh baca caranya di link bawah ni


4. Walk-in ke Branch Shaklee



Korang boleh walk-in terus ke branch atau cawangan Shaklee yang berdekatan dengan tempat tinggal korang. Boleh gunakan ID Ida untuk membeli di sana.

ID 1074293
NURUL AQIDAH BINTI AZAHAR

>> senarai branch Shaklee di Malaysia <<


Jadi Ida harap perkongsian ringkas ni memudahkan korang untuk membeli Vivix atau produk Shaklee.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya: 

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com 
No Id: 1074293 

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You May Also Like

2 comments

Sponsor