Pages

4 PRODUK UNTUK HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

by - 11:33:00 AM

Assalammualaikum..

Jeragat ni lain dari jerawat. Jeragat ini ialah bintik-bintik hitam yang berada di permukaan kulit dan amat sukar nak hilang. Jeragat ni timbul disebabkan keadaan kulit muka yang dah tersumbat dengan minyak, kotoran, dan bakteria. 



Selalunya jeragat ni ada di kawasan hidung dan dagu. Selain tu ia disebabkan penggunaan produk, pemakanan tak seimbang hormon,terlalu terdedah dengan cahaya dan pengguna pil perancang. Ada juga yang masalah jeragat ni semakin menjadi-jadi ketika hamil kerana perubahan yang berlaku.


Sebenarnya banyak produk kosmetik yang berada di dalam pasaran yang boleh membantu hilangkan masalah jeragat ni tapi tak semua sebenarnya yang sesuai dengan kulit kita. Salah beli produk nanti akan lebih teruk pula keadaan kulit kita.


Jadi selain penggunaan produk kosmetik, bolah makan makanan tambahan atau produk supplement yang boleh membantu menghilangkan jeragat dengan berkesan dan sekaligus sihatkan tubuh badan kita.

4 PRODUK UNTUK HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

1. ESP Shaklee


Sumber protein sebenarnya mampu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jeragat). Tompokan hitam pada kulit akibat jeragat sangat sukar dihilangkan jika tidak mendapat cukup protein yang membantu dalam penghasilan sel baru.

2. GLA complex


Kaya dengan minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing. Selain itu ia membantu menstabilkan hormon terutamanya yang mengambl pil perancang dan alami masalah jeragat. 


3. Collagen Powder


Tahu tak? Kekurangan kolagen dalam badan kita juga boleh menyebabkan masalah jeragat. Semakin meningkat usia kita semakin banyak kolagen yang hilang dalam badan. 7 bahan utama dalam Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah serta menghilangkan kedutan. Hanya selepas penggunaan selama 8 minggu sahaja, kulit menjadi lebih baik, anjal, gebu dan cantik!

4. Vivix


Ini salah satu produk yang tinggi antioksida yang membantu menghalang radikal bebas dari merosakkan sel dalam badan kita sekaligus menghalang masalah kulit seperti jeragat. Kajian menunjukkan pengambilan Vivix kelihatan lebih muda 25 tahun dari usia sebenar!

Testimoni 1: Alami masalah period tak teratur dan jeragat. Selepas pengambilan ESP dan GLA complex, period dah stabil malah masalah jeragat dan semakin hilang.


Testimoni 2: Mak mertua teruja menggunakan Collagen Powder kerana jeragat semakin hilang. Paling best bila maslaah sakit lutut juga dah hilang.


Testimoni 3: Bertahun-tahun masalah jeragat memang tak hilang. Terpaksa cover dengan naturactor bagai. Tapi sekarang tidak lagi selepas pengambilan Collagen powder


Testimoni 4: Badan mak semakin sihat, massalah katarak dah hilang dan paling menarik bila jeragat juga semakin pudar selepas pengambilan Vivix



Testimoni 5: Akak ni selepas consume Vivix, jeragat hilan, masalah kedutan juga dah takde serta eyebag. Paling best bila badan selain sihat dan berat badan berkurangan



Klik di sini untuk order segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com 
No Id: 1074293 

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You May Also Like

6 comments

  1. ada jerawat ok lagi tapi jeragat janganlah T.T nampak tua ehehe

    ReplyDelete
  2. Kalau jerawat melekat kat muka ok lagi ..sebab tak amek masa yg lama nnti akan reda dan hilang sendiri . Kalau jeragat ni alahaiii makan masa nak pulih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..makan masa lama tu nak pulih. jerawat pun dah tak senang duduk..ni plak jeragat

      Delete

Sponsor