VITAMIN UNTUK STABILKAN HORMON SUPAYA KEMBALI NORMAL

4:56:00 PM

Assalammualaikum..

Wanita ni mood diorang selalu berubah-ubah disebabkan oleh hormon. Kadang tu sampai muncung habis mulut-mulut. Mood swing la dan sebagainya. Dan tahu tak bila hormon kita tak stabil akan menyebabkan masalah lain boleh berlaku. Sebab itu la penting kita ni untuk stabilkan hormon dalam badan ni. 



Masalah yang selalu dikaitkan dengan hormon ni ialah kitaran haid tak teratur sengugut atau PMS, keguguran rambut, ekzema, menopause dan sebagainya.

Ramai sebenarnya mencari cara untuk stabilkan hormon ni terutamanya ibu-ibu selepas berkahwin ni. Hormon jadi tak betul kadang-kala. Semua benda jadi tak kena dan ada mula rasa emo dan stress.


Related image

Vitamin terbaik buat stabilkan hormon




GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.


[BORAGE SEED OIL]

Diperkaya dgn GLA (Omega 6 Fatty acid ) & 2 kali lebih GLA banyak dari EPO. Digunakan untuk :

  • Kesuburan
  • Period teratur dan lancar
  • Membantu meningkatkan susu ibu
  • Senggugut / PMS
  • Anti-keradangan
  • Rheumatoid Arthritis (RA),Sakit dada
  • Tekanan / Stress
  • Menopause symptoms,Eczema
  • Attention Deficit Hyperactivity (ADHA)
  • Stroke
  • Selsema
  • Lelah

[SUNFLOWER OIL/ MINYAK BUNGA MATAHARI]

Sumber Vitamin E utama & Anti Oksidan yg tinggi. Sesuai untuk:

  • Kulit berseri
  • Anti Penuan
  • Darah Tinggi
  • Elak jangkitan 
  • Pra matang Baby
  • Membaik pulih sel
  • Sering batuk
  • Jangkitan paru-paru
  • Eczema
  • Senggugut (PMS)
  • Rheumatoid arthritis (RA) (Elakkan sendi rosak)
  • Kencing manis
  • Breast pain
  • Menopause
Secara ringkasnya Ida boleh tekankan kebaikan GLA complex ni ialah:

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  • Meningkatkan kesuburan.
  • Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause.
  • Menguatkan kuku & rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Melegakan simptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol.
  • Bagus untuk saraf

Jangan risau sebenarnya bukan wanita sahaja yang alami perubahan hormon ni tetapi juga berlaku pada kaum lelaki. Jadi kaum lelaki takde masalah pun nak makan GLA complex ni. Korang jangan ragu-ragu plak ye.hehehe

Testimoni 1: Tumit kaki dah tak merekah lagi. hitehead dekat hidung dan hilang malah kulit muka pun semakin lembap dan gebu. 


Testimoni 2: Period tak teratur selepas bersalin. Perut [un buncit semacam je. Selepas pengambilan GLA complex keputihan keluar dengan banyak, period pun dah kembali normal.


Testimoni 3: Cyst mengecut selepas pengambilan GLA complex selama 2 bulan. Darah hadi pun dah tak keluar berketul-ketul lagi.


 Testimoni 4: Period tak datan hampir 5 bulan. Selepas pengambilan GLA complex kolestrol semua terkawal, berat badan pun dah kurang dan period pun kembali stabil.'



Klik di sini untuk pembelian dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)