DAPATKAN LIMITED EDITION ITEM SEPANJANG BULAN NI!

8:53:00 PM

Assalammualaikum...

Sekarang ni masih dalam keadaan mood raya lagi. Anak asyik tanya je nak beraya mana lagi. Ikutkan balik je dari kemapung baru ni berderet open house. Agaknya berat naik tak?huhuhu...


Kali ni Ida just nak kongsikan limited edition item dari Shaklee yang mesti korang dapatkan. Kalau bulan lepas blender Shaklee berwarna merah yang super duper comel, kali ni item lain pula.









Best kan? Tergoda i tau...huhu..so korang kalau tak tahu macam mana nak dapatkan semua ni boleh whatsapp Ida tanya k...



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)