7 IDEA MENARIK UNTUK DEKO BILIK TIDUR ANAK

10:07:00 AM

Assalammualaikum..

Bila dah ada rumah sendiri mesti nak deko rumah sendiri kan. Nampak lebih cantik, elegan dan sebagainya. Bukan sahaja di ruang tamu tapi juga di dalam bilik tidur. Dan semestinya kita ni juga nak deko bilik tidur anak supaya nampak kemas dan comel. Walaupun tahu memang akan bersepah pun tapi nak juga deko bilik tidur anak-anak.



Ini ada beberapa idea menarik untuk deko bilik tidur anak-anak. Lebih baik deko untuk anak yang lebih dari seorang melainkan memang korang nak sorang je anak, siapa tahu kan.


7 IDEA MENARIK UNTUK DEKO BILIK TIDUR ANAK














Kalau tengok dalam google ada banyak lagi, so boleh la koran simpan untuk wishlist korang kalau nak deko bilik tidur anak nanti.

Kat bahagian dinding tu kalau nak nampak comel boleh la beli kraf yang dah siap kat kedai. Ala jenis tampal letak dindig je. Kat kedai DIY...daiso pun ada. Ida kalau pergi sana, geram-geram rasa nak beli. Tapi sebab belum ada rumah sendiri, so lupakan je. Kang beli simpan mereput plak.hahaha

So ni antara idea menarik untuk deko bilik tidur anak. Korang yang dah deko bilik anak, drop link url entry korang kat komen. Nanti Ida singgah. Nak juga tengok korang deko bili tidur anak macam mana. Sharing is caring kan.

You Might Also Like

9 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)