CARA JANA PENDAPATAN DARI RUMAH SAMBIL URUSKAN ANAK

6:30:00 PM

Assalammualaikum...

Pada zaman sekarang ni, kos hidup semakin meningkat. Barang naik...minyak naik. Anak-anak pula semakin membesar perlukan extra lebih keperluan. Pembiayaian sekolah yang juga diperlukan.



Dengan kegawatan ekonomi sekarang juga, ramai diantara kita yang mula berjinak-jinak mencari extra side income atau pendapatan lebih. Ada yang telah melakukan 2 pekerjaan dalam masa sehari. Penat, letih semua ada tapi terpaksa juga bagi menyara hidup keluarga dan anak-anak.


Di sini Ida nak kongsikan salah satu cara jana pendapatan dari rumah sambil uruskan anak dengan melakukan BISNES ONLINE.

Zaman sekarang, kebanyakan dari kita lebih suka membeli secara online kerana ia mudah dan tak memerlukan tenaga. Tak perlu drive mencari sana sini, tak perlu nak ke kedai malam-malam. Sekadar buka Google dan Cari.

Image result for searching internet

Medium sosial untuk BISNES ONLINE juga banyak sekarang. Contohnya melalui Blog, Facebook Twitter, Instagram, Wechat, Carousell dan banyak lagi. Semuanya hanya perlu klik sahaja dan barang akan terus sampai depan rumah.

BAGAIMANA SHAKLEE MEMBANTU JANA PENDAPATAN?

1. Untung runcit

Sebenarnya kesemua syarikat akan mengeluarkan harga yang tetap bagi memberi peluang pada agen atau pengedar untuk dapat untung runcit. Untung runcit yang korang akan dapat adalah selepas ditolak dengan harga ahli. 

Harga runcit - harga ahli= untung runcit

2. KUMPUL POINT (SETIAP PRODUK) dan akan dapat bonus dari Shaklee

Setiap produk Shaklee ada point/UV yang berlainan. Dan setiap dari 150 point/UV akan ditukarkan kepada bonus. Lagi besar point korang lagi besar la BONUS korang.


5 KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

1. Tak perlu sampai keluar modal berjuta-juta untuk iklan di Biliboard atau tv. Shaklee dah lama ada dalam pasaran dunia.

2. Tak perlu lagi ketuk pintu rumah orang nak jual barang. Jual sahaja secara online.

3. Tak perlu buka kedai, booth sampai nak bayar sewa kedai, bil elektrik dan bayar gaji staff. Korang la boss, korang la kuli.

4. Kumpulan bisnes yang kuat. Telah lahirkan ramai jutawan Shaklee yang berjaya.

5. Bantuan marketing pun dah disediakan. Hanya copy, edit dan paste je. Siap sediakan beribu-ribu testimoni dan poster produk yang dah cantik, letak je no telefon korang dan kongsikan sahaja.

Tujuan utama Ida kongsikan semua ni supaya surirumah diluar sana sepeti Ida boleh jana pendapatan dari rumah sambil jaga anak. Tak perlu susah-susah nak keluar pos atau hantar barang. Semua buat dari rumah.

Ikutkan 90% dari sale Ida semua datang dari blog atau secara online. Ida tak perlu ke pejabat pos sebab Shaklee dan sediakan sistem penghantaran terus kepada pelanggan masing-masing.

Dan paling penting sebab Ida nak korang supaya lebih sihat dengan produk yang baik. Shaklee dah berada di pasaran lebih 60 tahun dan dijamin selamat dan semulajadi. 



Bukan sekadar surirumah tapi pelajar, ibu yang bekerjaya, bapa yang bekerja juga boleh jana pendapatan dari rumah dengan Shaklee. Cuma perlu luangkan sedikit masa untuk kongsikan di medium sosial.

Jadi jom la kita sama-sama jana pendapatan dari rumah secara sambilan mahupun sepenuh masa.




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)