KISAHKU DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

12:15:00 PM

Assalammualaikum...

First time Ida cuba Collagen powder shaklee ni masa masih menyusukan Aqil..tak silap masa tu dah 1 tahun lebih.



Collagen powder shaklee ni lain dari yang lain sebabnya bau dia..hehe. Bukannya ada bau oren ke..strawberry ke tapi bau ikan..hanyir..tapi yang paling best ia sangat mudah larut dalam badan dan sangat berkesan.

Disebabkab molekul dalton nya yang sangat halus kalau korang sekadar tuang dalam air, tak perlu kacau atau goncang pun dan sebati..larut je..apatah lagi kalau masuk dalam mulut kan..

Masa tu Ida baru ambil 2 sachet tapi dah nampak kesan. Susu Ida banyak..kejap je rasa bengkak dah. Serius terkejut. Ida memang ada masalah liang roma yg besar skit pun dah nampak kurang.

Agaknya sebab Collagen powder kot si Aqil minum susu sedap je..hahaha.. sampaikan sekarang dia tu hantu Omega guard. Tahu aja la bau ikan ni..kena baju habis berbau tapi die suka je. Gigit macam tu je..siap kata sedap lagi.hehe

Jadi bagi Ida sangat berbaloi kalau nak ambil Collagen powder ni. Ibu menyusu pun boleh cuba untuk banyakkan susu.




You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)