NAK BERCUTI DI MANA?

10:36:00 AM

Assalammualaikum..

Cakap pasal percutian nak ke mana sebenarnya memang banyak pun..jenis kaki travel ni..


Tapi en suami selalu sebut nak bercuti kt pulau...pergi ramai-ramai la lagi meriah..dengan kawan-kawan atau famili
so pulau yg sgt Ida rasa menarik Pulau Rawa tapi tengok pada yang dah pergi die memang resort semata-mata. Sebab ada anak kecil so Ida rasa susah kalau nak cari keperluan anak. Jadi pilihan Ida


PULAU PERHENTIAN...


Bila nak pergi?

Rancang nak pergi tahun ni juga insyaallah...

Tengok pada pakej yang ada 3 hari 2 Malam RM320 untuk 4 pax (weekdays rate). Pakej termasuk 

+ 2 ways speedboat transfer from Kuala Besut Jetty
+ 3D2N stay at Sealife Inn (aircond rooms)
+ 2 Breakfast
+ 2 Lunch
+ 1 Dinner
+ 1 BBQ Dinner
+ 1x Snorkeling trip by the boat (5-6 snorkelling points)

kalau lagi ramai lagi murah kan pakej die...kat mana Ida tengok pakej ni? Di Sealife Inn di Pulau Perhentian Package http://goo.gl/NHhMoHkebetulan Ida terbaca blog seorang blogger yang pernah ke sana.

ada snorkeling ok la kan sebab en suami memang nak sangat snorkeling..kalau nak tempat mewah skit ada juga tengok pakej lain RM1k ke atas per person..pakej honeymoon

JOM BERCUTI!

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)