KESAN MEROKOK DARI DULU, PARU-PARU AYAH TELAH ROSAK

2:46:00 PM

Assalammualaikum...

Di Malaysia ni sentiasa ada kempen berhenti merokok tapi orang yang merokok masih lagi ramai. Ada yang cuba berhenti merokok tapi gagal. Sebabnya tak tahan dengan kesan die.



Ada yang sampai demam, sakit kepala. Tu belum sebab pengaruh kawan-kawan. Katanya tak boleh kalah dengan dugaan tengok kawan merokok. Boleh ke gitu. Kalau diri sendiri tak tekad..semua tu alasan je.

Image result for smoking

Ayah kepada akak ni merupakan perokok tegar. Sejak dari zaman muda sampai sekarang dah ada anak cucu pun masih merokok. Dan kini kesihatan beliau pula bertambah teruk. Kerap demam dan batuk tapi masih juga nak merokok. Itu namanya perokok tegar. Dah nasihat pun taknak dengar.

Sehinggakan si anak membawa ayahnya ke hospital untuk checkup disebabkan semakin hari keadaan kesihatan ayahnya semakin teruk.

Keputusannya? Paru-paru ayah akak ni dah rosak dan kembang. Sekarang dah menyesal pun tak guna. Kesihatan dah terganggu. Organ dalaman pula dah rosak. Tapi si ayah taknak pergi ke hospital. Biasanya bila dah berusia ni memang susah nak pujuk ke hospital. Taknak kena tahan wad.


Jadi akak ni telah ikhtiar dan berikan Vivix shaklee kepada ayahnya. Alhamdulillah sejak dari tu kesihatan ayah pun bertambah baik dan sekarang dah tak merokok lagi. 

Bagi akak ni biarpun harga Vivix shaklee mahal tapi berbaloi. Kalau ada kata Vivix shaklee tu mahal..sakit tu lagi mahal. Belum termasuk kos perubatan dan pembedahan harga tu lagi mahal dari Vivix shaklee.




Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Vivix Advanced Protection




Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)