SUPPLEMENT KEGEMARAN SAYA

3:55:00 PM

Assalammualaikum...

Memang susah kan nak jumpa supplement atau vitamin yang sesuai dengan kita. Ada tu bila kawan kita makan wah kulit jadi gebu tapi bila kita makan takde effect.

Kalau bercakap pasal supplement kegemaran Ida, Ida lebih sukakan Vitamin C shaklee..Oh..bukan sebab Ida sendiri pengedar Shaklee Ida nak promote ye. Ida juga pernah cuba vitamin C lain..senang kata vitamin untuk kulit ni. Tapi memang tak nampak kesan pada Ida.



Vitamin C shaklee merupakan one of my favourite di antara produk Shaklee yang Ida makan. Bukan sahaja jimat malah amat berpuas hati.

Ida jatuh cinta masa berpantangkan Aqil sebab Vitamin C je termasuk dalam Set Berpantang Shaklee..Yes of couse vitamin C membantu sembuhkan luka bersalin Ida dengan cepat.

Kalau orang tua kata kalau nak luka cepat sembuh makan buah oren. Yes...Vitamin C shaklee adalah oren. 1 biji Vitamin C shaklee tu bersamaan dengan 7 1/2 biji oren. Dan kita hanya makan 1 biji sehari. Mudah kan...

Malah perubahan pada kulit Ida sendiri memang nampak. Jerawat susah nak naik. Bukan bermaksud tak naik langsung..ada juga naik kadang-kadang terutamanya bila musim mengambang,heheh. Jerawat naik tapi kecut dengan cepat malah takde la rasa sakit-sakit pun.


muka tanpa bedak atau foundation. Parut jerawat pun dah semakin pudar.

Ikutkan dah 2 tahun lebih Ida ambil Vitamin C ni..alhamdulillah..kesihatan baik, jarang demam atau selsema. Kalau selsema pun cepat je dah kebah. 1 botol Vitamin C ni tahan selama 6 bulan..jimat kan?


Jom dapatkan twinpack Vitamin C shaklee dan dapatkan 5% diskaun

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)