PROMOSI BULAN OGOS 2016

11:30:00 PM

Assalammualaikum...

Cepat je masa berlalu. Dah masuk bulan Ogos pun arini. Lagi beberapa hari akan masuk pula ke bulan Zulkaedah...serius pejam celik dah lepas pertengahan tahun. Lagi beberapa bulan pula dah hujung tahun.



Apa-apa pun semalam nak ucapkan tahniah kepada rakan-rakan seperjuangan bisnes Shaklee ku yang berjaya closing dengan hebat sekali. Dan esok juga ada beberapa kawan bisnes Shaklee yang akan berangkat ke Orlando Florida. Free trip tu dari Shaklee...semuanya ditanggung..Jealous tunggu ye Ida sampai nanti.


Ok hari ni Ida nak kongsikan promosi bulan Ogos pula. Biasala Shaklee tiap-tiap bulan memang buat promosi untuk produk-produk tertentu..




Yeay..ostematrix kembali lagi..siapa yang menunggu promosi Ostematrix ni sila la order segera ye..

- utk gigi dan tulang yg sihat dan kuat
- elak penyakit osteperosis
- ibu mengandung yg kejang kaki,sakit belakang
- ibu mengandung GDM
- ibu menyusu
- ibu berpantang
- kurangkan sengugut
- orang yg tak suka minum susu
- buasir
- gastrik
- sembelit

dan banyak lagi.

Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

  1. syok shopping ni..


    Blog ni tersenarai dalam list ni >>>>>http://cikash.blogspot.com/2016/08/jom-blogwalking-14.html

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)