8 KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Assalammualaikum...

Rata-rata customer yang mesej Ida bertanyakan harga produk Shaklee suka survey harga. Ye itu normal bila kita ni jenis suka nak beli barang dengan harga murah. Tapi menjadi masalah bagi seorang pengedar tu bila beli barang dengan orang lain tapi minta guide dengan orang lain.





Sepatutunya itu dah menjadi layanan ekslusif bagi pelanggan kita bukan bagi pelanggan orang lain. Sebab itu la bila sesiapa yang mesej Ida nak survey harga ni Ida tetap akan layan juga. Tapi Ida akan cadangkan dengan lebih baik supaya DAFTAR SEBAGAI AHLI. Lagi mudah..dan korang taknya lagi nak survey-survey harga.



Mesti ada cakap ala saya nak makan sendiri je, bukan nak berbisnes pun. Itu tak menjadi masalah. Kebanyakkan orang sebenarnya daftar ahli untuk dapat harga ahli, harga dah memang confirm special untuk yang jadi ahli. Taknyah lagi nak order kat orang lain, nak survey harga bagai.

8 KEBAIKAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Confirm dapat diskaun keahlian yang hebat hampir 25%. Itu belum time promosi lagi. Kongsi beli dapat harga lebih murah dari harga ahli.


2. Proses pembelian dengan lebih mudah. Klik..klik je di www.shaklee2u.com.my dan terus pilih barang yang kita nak beli. Atau pun sesiapa yang daftar bawah Ida, nak mintak Ida belikan pun boleh. Nanti Ida transfer point je.

3. Bonus bulanan pun dapat kalau setiap bulan UV (point) korang 150Uv ke atas



4. Bagi yang berminat nak mulakan bisnes Shaklee jangan risau ada tunjuk ajar dari Ida dan sifu-sifu hebat. Dan semestinya akan join group bisnes iIreach Shaklee yang sangat hebat. Ajar korang dari A to Z.



5. Tak pelu simpan stok bagi yang nak berbisnes

6. Bagi yang nak makan sendiri je, tak pelu maintain kan point korang dan jangan risau keahlian seumur hidup. (kalau adik beradik, sedara mara nak beli..guna je ID korang.point korang dapat).

7. PERCUMA PERCUTIAN LUAR/DALAM NEGARA ATAU UMRAH (bergantung pada point)

8. Intensif kereta. Boleh pilih kereta apa yang korang nak dan yang lain Shaklee bayar (bergantung pada point)  



Nak daftar jadi ahli hanya RM79.50 dah termasuk kos pos kit Shaklee atau kalau nak dapatkan FREE MEMBERSHIP korang perlu beli produk Shaklee RM670 ke atas (200uv)

Contoh:

2 botol Vivix Shaklee: rm475 (118point)x 2=rm950 (236point)


1 botol Vivix+ 1 Collagen Powder Shaklee+ Sustained Release Vita-C Plus : 

rm475 (118point)+rm298 (74 point) + rm92.50 (23point)= rm865.50 (215point )


Bila dah ramai membuat pembelian Shaklee, bila ramai dah merasai kebaikan produk Shaklee ni dah dalam masa yang sama ia akan mula berkembang dari masa ke semasa. Macam "jangkitan" dari orang ni ke orang tu. Secara tak langsung ia juga membantu untuk Ida dan orang lain untuk menambah pendapatan.


Masih nak risau lagi ke sedangkan produk Shaklee ni sudah berada di pasaran melebihi dari 100 tahun dan telah melakukan kajian yang menelan kos 300 juta USD!




Sesiapa berminat nak daftar sebagai ahli Shaklee boleh hubungi Ida segera



6 comments:

Followers

social network

APDM SAPS